Pečené vepřové na víně a koření
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 674 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 48 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 133.1 mg
- Draslík 263.2 mg
- Vláknina 2171.8 mg
- Vitamín A 2171.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4745.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Koriandr rozdrtíme, maso nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka. 
- 
                                2Smícháme cukr, sůl, pepř a koriandr. Směs vetřeme do masa a necháme ho marinovat čtyři hodiny. 
- 
                                3Na 40 ml oleje maso osmahneme dozlatova, pak ho dáme do pekáče. Do pánve místo něj vložíme zbytek oleje a kolečka cibulí, které osmažíme dozlatova. Přidáme víno, sůl, pepř a chvíli povaříme. 
- 
                                4Pak maso zalijeme cibulovou směsí a zakryté ho pečeme v troubě asi hodinu doměkka. 
- 
                                5Na talíři ho ozdobíme bazalkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        