Polévka se sýrovým kapáním

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 10 g Pažitka
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Vývar z hovězích kostí
  • 1 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 205 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1002 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 75.9 mg
  • Draslík 1029.6 mg
  • Vláknina 1385 mg
  • Vitamín A 1385 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku, sůl, vejce a strouhaný parmazán vymícháme na řídší těsto. Vlijeme je tenkým praménkem do vařícího vývaru a povaříme 2-3 minuty.

  • 2

    Nakonec polévku posypeme sekanou pažitkou a podáváme.

Komentáře k receptu