Řezy ze svíčkové s lilkem a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí svíčková
  • 120 g Lilek
  • 30 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Rajčata
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 254 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 42 mg
  • Draslík 609.5 mg
  • Vláknina 4039.5 mg
  • Vitamín A 4039.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opeříme a jen zlehka naklepeme.

  • 2

    Lilek očistíme a nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.

  • 3

    V pánvi rozpálíme kvalitní olej, maso zprudka opečeme z obou stran. V téže pánvi orestujeme plátky rajčat a lilku.

  • 4

    Na talířích upravíme maso a obložíme zeleninou.

Komentáře k receptu