Těstoviny s krevetami v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 551 kcal
 - Sacharidy 91 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 420 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 89 g
 - Cholesterol 91.9 mg
 - Draslík 246.5 mg
 - Vláknina 8479.3 mg
 - Vitamín A 8479.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V rendlíku na 2 lžících oleje restujeme drobně posekaný česnek, až zrůžoví. Přidáme nakrájená rajčata s nálevem, chilli papričky, které jsme zbavili semínek a pokrájeli na drobné nudličky a vaříme na mírném plameni zhruba 1/2 hodiny.
 - 
                                2
V hrnci se slanou vodou uvaříme těstoviny na skus, přecedíme je a vsypeme zpět do hrnce. Necháme hrnec na teple.
 - 
                                3
V pánvi na zbylém oleji při vysoké teplotě restujeme vyloupané krevety, až maso zrůžoví. Usmažené krevety vmícháme do rajčatové omáčky, přimícháme 2 lžíce posekané petrželové nati a na mírném plameni pomalu provaříme.
 - 
                                4
Těstoviny vsypeme na mísu, zalijeme omáčkou, ozdobíme drobně nakrájenou petrželovou natí a ihned podáváme.