Cibulová omáčka ke kotletám

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 10 g Cukr krupice
  • 50 g Jíška instantní
  • 125 ml Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 184 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 486 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 55.6 mg
  • Vláknina 662.5 mg
  • Vitamín A 662.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zpěníme máslo a rozpustíme v něm cukr. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké měsíčky. Nasypeme je do másla a necháme zezlátnout. Přilijeme vývar, červené víno a necháme přejít varem. Omáčku zahustíme jíškou a okořeníme solí a pepřem.

Komentáře k receptu