Omáčka barbecue

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Hořčice
  • 100 g Kečup
  • 80 g Med včelí
  • 60 g Omáčka sójová
  • 5 g Sůl
  • 8 g Pepř černý mletý
  • 10 g Tabasco
  • 100 ml Víno bílé
  • 25 ml Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 209 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 503 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 56.6 mg
  • Vláknina 2020 mg
  • Vitamín A 2020 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hořčici, víno, med, sójovou omáčku, slunečnicový olej a kečup promícháme a na středním plameni necháme asi 5 minut vařit.

  • 2

    Ochutíme solí, pepřem, přidáme tabasco nebo ostrý olej a necháme vychladit.

Komentáře k receptu