Smažený celer v ovesném županu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 736 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 48 g
- Sodík 373 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 184 mg
- Draslík 1101.8 mg
- Vláknina 21702.2 mg
- Vitamín A 21702.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 7.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Celer oloupeme a nakrájíme na plátky. Ve vroucí osolené vodě celer blanšírujeme 5 minut. Potom celer vyjmeme, necháme okapat, osolíme a opepříme. 
- 
                                2V misce rozšleháme vejce. Ovesné vločky smícháme s bylinkami a dáme na talíř. Na druhý talíř nasypeme mouku. 
- 
                                3Na pánvi rozpálíme olej. Celerové řízky postupně obalíme v mouce, vajíčku a bylinkových vločkách. Na rozpáleném oleji celer smažíme dozlatova. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        