Farfalle s masovými noky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 679 kcal
 - Sacharidy 84 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 1741 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 84 g
 - Cholesterol 115.2 mg
 - Draslík 918.7 mg
 - Vláknina 12350 mg
 - Vitamín A 12350 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.3 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso, nastrouhaný parmazán, najemno nakrájené cibuli a slaninu, nasekanou petrželku a vejce dáme do mísy a vše důkladně promícháme. Osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Ze směsi vytvoříme malé noky, které dáme na rozehřátou pánev s nepřilnavým povrchem a poté smažíme bez oleje přibližně 8 minut. Pak nočky přelijeme rajčatovou omáčkou a ještě asi 10 minut dusíme pod pokličkou.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými těstovinami.
 - 
                                4