Farfalle s dýňovo-houbovým ragú
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 571 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 28 g
- Sodík 951 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 62 g
- Cholesterol 13.6 mg
- Draslík 423 mg
- Vláknina 7811.5 mg
- Vitamín A 7811.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibulky pokrájíme na tenká kolečka. Na olivovém oleji osmažíme a přidáme dýni nakrájenou na kostičky. Osolíme a na středním plameni podusíme 5 minut. 
- 
                                2Na plátky pokrájené houby přidáme na pánev. Zprudka osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a vaříme pod pokličkou 10 minut. 
- 
                                3Ke konci varu přidáme najemno nakrájenou zelenou část cibulky a nasekané olivy. Těstoviny vaříme ve slané vodě dle návodu na sáčku. Scedíme, přidáme k omáčce a ještě několik minut společně dovaříme a přidáme bazalku. 
- 
                                4Dle libosti posypeme nastrouhaným sýrem parmezán. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        