Rychlé karbanátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Kuřecí maso vařené
  • 2 ks Celer řapíkatý
  • 0.5 ks Paprika žlutá
  • 0.5 ks Paprika červená
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 hrnek Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 263 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 185 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 49.8 mg
  • Draslík 124.2 mg
  • Vláknina 2315 mg
  • Vitamín A 2315 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené maso zbavíme kůže a vykostíme. Čisté maso nakrájíme na kousky a vložíme do mísy.

  • 2

    Cibuli, celer a papriky nakrájíme na kousky a přimícháme k masu.

  • 3

    Přidáme vejce, strouhanku, ochutíme solí a pepřem.

  • 4

    Masovou směs promačkáme a tvoříme placičky, které naskládáme na vymazaný plech a potřeme olejem.

  • 5

    Pečeme dozlatova.

Komentáře k receptu