Husté jablečné pyré ke drůbežímu masu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 16 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Česnek
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Pomeranče
  • 5 ks Jablka
  • 2 dl Voda pitná
  • 1 dl Ocet vinný
  • 4 polévková lžíce Hrozinky
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 642 kcal
  • Sacharidy 163 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 18 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 155 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1311.2 mg
  • Vláknina 33680 mg
  • Vitamín A 33680 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 137.1 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve nakrájíme oloupaná rajčata a pomeranče na malé kostičky.

  • 2

    V hrnci dáme vařit vodu, ocet a cukr, přimícháme nakrájené ovoce, na jemno nasekanou cibuli, rozmačkaný česnek a hrozinky.

  • 3

    Vše dusíme zhruba 6 minut.

  • 4

    Nakonec přimícháme kečup a povaříme.

  • 5

    Servírujeme spolu s drůbežím masem.

Komentáře k receptu