Masové buchty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 165 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 12.3 mg
 - Draslík 53.5 mg
 - Vláknina 746 mg
 - Vitamín A 746 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Škrobovou moučku smícháme s moukou a vodou a vytvoříme hladké nelepivé těsto, které necháme odležet.
 - 
                                2
Mleté maso promícháme v míse s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželkou, přidáme vejce, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Odleželé těsto rozválíme a rozkrájíme na 20 čtverců. Na střed každého vložíme část masové hmoty, okraje spojíme a v dlaních buchtu dotvarujeme. Smažíme ve velkém množství oleje v hlubší pánvi nebo hrnci, necháme okapat od přebytečného oleje na cedníku. Servírujeme na míse ozdobené natrhaným ledovým salátem.