Roštěnky na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 523 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 110 mg
 - Draslík 37.3 mg
 - Vláknina 883.1 mg
 - Vitamín A 883.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.