Indická vepřová korma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 115 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 92.4 mg
 - Draslík 566.4 mg
 - Vláknina 2909.3 mg
 - Vitamín A 2909.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky. Přidáme nakrájenou a oloupanou cibuli a česnek, lžičku kardamomu, koriandru, sladké papriky, půl lžičky zázvoru a pepře, hořčici a olej. Promícháme a necháme 20 minut odležet.
 - 
                                2
Poté přidáme jogurty a v chladu necháme odpočívat do druhého dne.
 - 
                                3
Směs dáme na pánev a dusíme za občasného míchání, dokud maso nezměkkne.
 - 
                                4
Jogurtová omáčka zhnědne.