Kuřecí kapsy s pivním sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 16 g
- Sodík 175 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 64 mg
- Draslík 371 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme a plátky a zlehka naklepeme. Maso osolíme a opepříme. 
- 
                                2Potom na každý plátek položíme celý pivní sýr, zabalíme závitek a otvory uzavřeme párátky nebo malými jehlami na špízy, můžeme použít nit. 
- 
                                3V pánvi rozpálíme olej, na olej položíme závitky a osmahneme. Smažíme asi čtvrt hodiny a během smažení obracíme. Po opečení vyndáme maso ven z pánve. 
- 
                                4V nádobce si vidličkou rozmícháme 1 lžíci hladké mouky s vodou, tím šťávu zahustíme a vytvoříme omáčku, kterou ještě krátce povaříme. Omáčku můžeme dle chuti přisolit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        