Mleté hovězí maso s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí maso mleté
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 8 ks Rajčata
  • 2 ks Cibulka jarní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 325 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 254 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 319.3 mg
  • Draslík 827.8 mg
  • Vláknina 4308 mg
  • Vitamín A 4308 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpálené pánvi na másle opečeme mleté maso, osolíme a 5-6 minut mícháme.

  • 2

    Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a oloupanou, nasekanou cibulku. Vše chvíli dusíme pod pokličkou.

  • 3

    K podušenému masu vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je ztuhnout.

  • 4

    Můžeme podávat s tmavým chlebem.

Komentáře k receptu