Ředkvičky s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Ředkvička
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 230 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 502.7 mg
  • Draslík 214.6 mg
  • Vláknina 839.8 mg
  • Vitamín A 839.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka a rozpůlíme.

  • 2

    Rozpustíme na pánvi máslo, přidáme ředkvičky a podusíme, až zesklovatí. Přilijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme a mícháme, až vše usmažíme dohladka.

  • 3

    Ozdobíme pažitkou.

Komentáře k receptu