Ředkvičky s vejci II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Ředkvička
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 202 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 463.3 mg
  • Vláknina 4979.5 mg
  • Vitamín A 4979.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  • 2

    Ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.

  • 3

    Nakrájenou cibuli dáme osmažit. Přidáme nakrájené ředkvičky a dusíme, až jsou měkké. Potom vmícháme 4 vejce.

  • 4

    Nakonec podle chuti osolíme, opepříme a směs umícháme.

Komentáře k receptu