Smažené jehněčí kotlety na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 5 g Paprika mletá sladká
  • 600 g Jehněčí kotlety
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 573 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 575 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 99 mg
  • Draslík 520.9 mg
  • Vláknina 2015 mg
  • Vitamín A 2015 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Utřeme česnek se solí a pepřem.

  • 2

    Očištěné kotlety na okrajích nařízneme, lehce naklepeme a potřeme česnekovou směsí. Maso obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a ve vyšší vrstvě oleje osmažíme z obou stran.

Komentáře k receptu