Skopové kotlety na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 25 g Mouka pšeničná hrubá
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 100 ml Voda pitná
  • 10 dkg Máslo čerstvé
  • 2.35 dkg Sádlo škvařené
  • 60 dkg Skopové kotlety
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 585 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 487 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 35.7 mg
  • Draslík 10.4 mg
  • Vláknina 697.5 mg
  • Vitamín A 697.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety vykostíme a svážeme motouzem, aby držely tvar, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle zprudka opečeme. Potom sádlo slijeme, přidáme čerstvé máslo, podlijeme sběračkou horké vody a dáme na 1/4 hodiny do horké trouby upéct.

  • 2

    Hotové maso krájíme na tenké plátky. Šťávu poprášíme moukou, zalijeme sběračkou horké vody a povaříme.

Komentáře k receptu