Skopové kotlety na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 40 ml Olej stolní
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 8 ks Skopové kotlety
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 479 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 2.8 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 31.5 mg
  • Vitamín A 31.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné kotlety uvolníme od kosti, aby se lépe propekly.

  • 2

    Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme olejem a zaprášíme slabě moukou.

  • 3

    Takto připravené kotlety klademe na rozpálený rošt a opékáme z každé strany 3 minuty.

Komentáře k receptu