Pečený králík s vepřovým bokem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Králičí maso
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 400 g Vepřový bok
  • 3 g Kmín drcený
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 700 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 570 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 143.3 mg
  • Draslík 637.4 mg
  • Vláknina 632.5 mg
  • Vitamín A 632.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechno maso očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Podlijeme vodou, opepříme, okmínujeme a v troubě upečeme. Hotové maso potřeme drceným česnekem se solí a ještě krátce dopečeme.

Komentáře k receptu