Pečená treska - Barramundi putanesca
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 271 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 630 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 64 mg
 - Draslík 1127 mg
 - Vláknina 7289 mg
 - Vitamín A 7289 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.4 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrolu rozpálíme olivový olej a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme lístky estragonu, najemno nakrájené ančovičky a rajčatový protlak. Za stálého míchání cca 3-4 minuty orestujeme.
 - 
                                2
Poté přilijeme víno, vmícháme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, vypeckované olivy a dusíme, dokud se rajčata nerozvaří.
 - 
                                3
Připravíme 4 pláty alobalu o rozměru cca 30x30 cm. Na každý dáme porci ryby a rozdělíme na ně připravenou omáčku. Protilehlé strany alobalu spojíme, dvakrát přeložíme a sbalíme.
 - 
                                4
V troubě předehřáté na 180 °C pečeme cca 25 minut. Podáváme teplé.