Dušený králík se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Kapusta hlávková
  • 2 ks Brambory
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Králičí maso
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2039 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 437 g
  • Sodík 9197 mg
  • Bílkoviny 216 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 618 mg
  • Draslík 5750.3 mg
  • Vláknina 53550 mg
  • Vitamín A 53550 mg
  • Vitamín B6 6.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 164.8 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 72.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme cibuli nadrobno, osmahneme, přidáme na kousky pokrájené maso, osolíme a opečeme ze všech stran. Přilijeme vývar z králičích kostí a dusíme do poloměkka.

  • 2

    Zeleninu nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Dusíme doměkka.

  • 3

    Můžeme dochutit citrónovou šťávou.

Komentáře k receptu