Grilovaný losos v marinádě hoisin

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 900 g Losos obecný
  • 8 g Sůl
  • 5 g Zázvor mletý
  • 2 g Koření pěti vůní
  • 50 ml Omáčka Hoisin
  • 50 ml Kečup
  • 40 ml Ocet vinný
  • 40 ml Omáčka sójová
  • 40 ml Med včelí
  • 10 ml Olej sezamový
  • 1 ks Salát ledový
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 375 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 1256 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 117.4 mg
  • Draslík 866.5 mg
  • Vláknina 2580 mg
  • Vitamín A 2580 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.6 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky nebo podkovy z čerstvého lososa osušíme a nasolíme. Ingredience na marinádu vložíme na pánev, za stálého míchání povaříme asi 5 minut, až omáčka zhoustne. Necháme vychladnout, postupně do ní namočíme porce lososa a grilujeme 5 minut z obou stran.

Komentáře k receptu