Pórek zapečený s rajčaty a sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 206 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 10 g
- Sodík 29 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 417 mg
- Vláknina 6475.8 mg
- Vitamín A 6475.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.3 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěný pórek nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 2cm, vložíme na pánev s rozehřátým olejem, podlijeme trochou vody a chvíli dusíme. Okořeníme, opepříme a pod pokličkou podusíme do poloměkka. 
- 
                                2Na pórek urovnáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a na plátky nakrájený sýr. Ozdobíme lístky bazalky. 
- 
                                3Pokrm chvíli zapékáme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. 
- 
                                4Můžeme podávat s čerstvým pečivem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        