Cizrnový salát s feta sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 19 g
- Sodík 571 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 21.3 mg
- Draslík 279.6 mg
- Vláknina 9570.8 mg
- Vitamín A 9570.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do mísy nasypeme oregano, pepř a chilli. Koření zamícháme a přidáme na kostičky nakrájený feta sýr, na který se koření nalepí. 
- 
                                2Do mísy přilijeme citronovou šťávu, olivový olej a promícháme. Necháme 10 minut odležet. 
- 
                                3Mezitím si můžeme přecedit cizrnu, nakrájet rajčata a nahrubo nasekat listy řeřichy. Zbylé suroviny přidáme do mísy a promícháme. Ihned můžeme podávat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        