Knedlíčky z kančích jater

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 3 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 1 g Majoránka
  • 100 g Strouhanka
  • 150 g Kančí játra
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 95 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 322 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 40.9 mg
  • Draslík 48.3 mg
  • Vláknina 1262.7 mg
  • Vitamín A 1262.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kančí játra očistíme, odblaníme, spolu s cibulí a česnekem umeleme na masovém strojku.

  • 2

    Přimícháme jedno vejce, osolíme, opepříme, ovoníme majoránkou, zahustíme strouhankou a vypracujeme játrové těsto.

  • 3

    Z těsta vytvarujeme menší kuličky, které zavařujeme ve vroucí vodě nebo přímo v polévce asi 5 minut.

Komentáře k receptu