Testes (býčí žlázy) na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kávová lžička Maso mleté - mix
  • 1 ks Cibule
  • 8 ks Hovězí žlázy - testes
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Kari koření
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2160 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 184 g
  • Sodík 64605 mg
  • Bílkoviny 117 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 93.3 mg
  • Draslík 255.2 mg
  • Vláknina 9420 mg
  • Vitamín A 9420 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 4.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou cibuli jemně pokrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme zmrazené a tence nakrájené testes, osolíme a zprudka je cca 20 minut dusíme.

  • 2

    Poté přidáme koření, zalijeme bílým vínem a necháme přejít varem.

  • 3

    Jako přílohy podáváme bílý chléb anebo vařené brambory.

Komentáře k receptu