Jablečný křen s jogurtem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 155 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 2 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 464.4 mg
- Vláknina 10000 mg
- Vitamín A 10000 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a jemně nastrouháme. 
- 
                                2Křen omyjeme, očistíme, nastrouháme a smícháme s jablky. 
- 
                                3Do směsi vmícháme jogurt, osladíme, přisolíme a lehce promícháme. 
- 
                                4Jablečný křen se hodí k vařenému hovězímu masu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        