Dušené kedlubny s tvarůžky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Kedlubna
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 6 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 5 g Kmín drcený
  • 50 g Cibulka jarní
  • 300 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 704 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 440.3 mg
  • Vláknina 8592.5 mg
  • Vitamín A 8592.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme cibuli nadrobno a přidáme na slabé plátky nakrájené čtvrtky kedluben. Krátce orestujeme, osolíme, okořeníme a necháme zakryté 20 minut podusit na mírném ohni. Nakonec přisypeme nastrouhané tvarůžky a necháme je rozpustit, občas promícháme. Podáváme posypané jarní cibulkou.

Komentáře k receptu