Mořské plody s fenyklem a smetanou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 327 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 24 g
- Sodík 800 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 68.8 mg
- Draslík 865.6 mg
- Vláknina 9637.5 mg
- Vitamín A 9637.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fenyklovou hlízu očistíme a nakrájíme na nudličky. Mořské plody nasypeme do pánve na rozpálený olej, přidáme fenykl a smažíme zvolna 20 minut do měkka. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou provaříme, odstavíme. 
- 
                                2Pokrm rozdělíme do misek, posypeme posekaným chmýřím fenyklu a teplý podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        