Kozí sýr s medem na perníku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Perník
  • 320 g Sýr kozí
  • 80 g Med včelí
  • 25 g Máslo čerstvé
  • 10 g Skořice mletá
  • 40 g Pažitka
  • 1.2 g Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 544 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 413 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 70.7 mg
  • Draslík 177.2 mg
  • Vláknina 3235 mg
  • Vitamín A 3235 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Perník nakrájíme na plátky a opečeme nasucho v topinkovači. V misce smícháme med se skořicí, kozí sýr nakrájíme na silnější plátky, které obalíme ve směsi medu a skořice. V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přiložíme plátky sýra a osmažíme z obou stran do zlatova.

  • 2

    Na každý plátek perníku položíme porci smaženého sýra, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.

Komentáře k receptu