Jogurtový chléb s fenyklem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 185 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 150 g Jogurt bílý
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 40 g Cukr krupice
  • 40 g Fenykl sladký - hlíza
  • 220 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 445 kcal
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 405 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 8.7 mg
  • Draslík 101 mg
  • Vláknina 7760 mg
  • Vitamín A 7760 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fenykl oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr, sůl a pokrájený fenykl. Promícháme, přidáme sušené droždí a vložíme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu