Jogurtový chléb s javorovým sirupem a hrozinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 60 g Hrozinky
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 50 g Cukr krupice
  • 10 g Droždí sušené
  • 150 ml Jogurt bílý
  • 80 ml Sirup javorový
  • 150 ml Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 564 kcal
  • Sacharidy 107 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 407 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 14.5 mg
  • Draslík 193.1 mg
  • Vláknina 8264 mg
  • Vitamín A 8264 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 194.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme javorový sirup, mléko, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr a sůl, vmícháme hrozinky. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu