Roštěnky na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 50 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 196 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 2 mg
 - Draslík 40.8 mg
 - Vláknina 889.8 mg
 - Vitamín A 889.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naklepeme a na 4 hodiny do oleje naložíme roštěnky.
 - 
                                2
Poté je na okrajích nařízneme, osolíme a okořeníme.
 - 
                                3
Po obou stranách osmahneme roštěnky na sádle. Vyjmeme je a na výpeku osmahneme nakrájenou cibuli.
 - 
                                4
Vrátíme nazpátek roštěnky, podlijeme troškou piva a vody, dusíme doměkka.
 - 
                                5
Během dušení maso obracíme a podléváme pivem.
 - 
                                6
Když jsou hotové zahustíme tmavou jíškou a podáváme.