Řecké maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Kečup
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 0.7 l Zelenina nakládaná
  • 0.5 kg Vepřová kýta
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 881 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 1311 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 173 mg
  • Draslík 1362.6 mg
  • Vláknina 27099.5 mg
  • Vitamín A 27099.5 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostičky nakrájíme maso, pokapeme olejem a přidáme česnek.

  • 2

    Necháme v lednici uležet.

  • 3

    Maso osmahneme, osolíme, zakápneme sójovou omáčkou a opepříme.

  • 4

    Přilijeme nakládanou zeleninu, dáme do trouby a 20 minut dusíme doměkka.

  • 5

    Můžeme přidat nakrájené žampiony.

  • 6

    Hotové zalijem kečupem a promícháme.

Komentáře k receptu