Bramborová pěna zapečená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 g Brambory
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 276 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 260.3 mg
  • Draslík 99.2 mg
  • Vláknina 222.5 mg
  • Vitamín A 222.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory upečeme ve slupce, oloupeme je a umeleme na strojku.

  • 2

    Žloutky utřeme se solí a s polovinou másla, přidáme brambory, sůl, koření, petrželku a pevný sníh z bílků.

  • 3

    Směs naplníme do vymazané a vysypané zapékací mísy a rychle zapečeme v troubě.

  • 4

    Hotový pokrm pokapeme kečupem a ihned podáváme.

Komentáře k receptu