Vepřové maso s kapustou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vepřové ve vlastní šťávě
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 50 dkg Kapusta hlávková
  • 2 dkg Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1610 kcal
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 121 g
  • Sodík 240 mg
  • Bílkoviny 79 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 360 mg
  • Draslík 2404.9 mg
  • Vláknina 25029 mg
  • Vitamín A 25029 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 609 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle z konzervy osmahneme drobně pokrájenou cibuli, zalijeme trochou vody a přidáme kapustu pokrájenou na nudličky.

  • 2

    Dusíme doměkka. Zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, vmícháme maso z konzervy, prohřejeme a dochutíme prolisovaným česnekem.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu