Vepřové rizoto

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Vepřové ve vlastní šťávě
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • 25 dkg Rýže dušená
  • 8 dkg Sýr Eidam cihla 30%
  • 20 dkg Zelenina kořenová
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 697 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 145 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 112.5 mg
  • Draslík 93.7 mg
  • Vláknina 8284 mg
  • Vitamín A 8284 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a nakrájenou polévkovou zeleninu uvaříme doměkka.

  • 2

    Cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme pokrájené maso z vepřové konzervy, vařenou zeleninu, promícháme a prohřejeme. Vmícháme

  • 3

    uvařenou rýži, promícháme, přisolíme a přidáme jemně

  • 4

    nakrájenou petrželku.

  • 5

    Porce na talíři posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.

Komentáře k receptu