Salát z hlávky zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kompot ananasový
  • 100 g Kukuřice cukrová
  • 100 g Ořechy vlašské
  • 100 g Kompot jeřabinový
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 2 ks Citrony
  • 2 ks Jablka
  • 1 ks Zelí hlávkové bílé
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 368 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 409.7 mg
  • Vláknina 13662.5 mg
  • Vitamín A 13662.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme zelí a polovinu dáme na 3 minuty do vařící osolené vody.

  • 2

    Poté přecedíme a dáme do mísy na druhou polovinu syrového zelí.

  • 3

    Přidáme citronovou šťávu, zamícháme a na 15 minut zakryjeme utěrkou.

  • 4

    Přidáme další nakrájené suroviny.

Komentáře k receptu