Pikantní rybí polévka s bramborami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1653 kcal
- Sacharidy 89 g
- Tuky 137 g
- Sodík 1104 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 59 g
- Cholesterol 20.9 mg
- Draslík 1211.3 mg
- Vláknina 13768 mg
- Vitamín A 13768 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                11) Šalotku a česnek nakrájíme najemno a orestujeme na oleji. 
- 
                                22) Přidáme artyčoky. 
- 
                                33) Limetku nakrájíme na čtvrtiny a přídáme ji k artyčokům. Osolíme, opepříme. 
- 
                                44) Podlijeme polovinou vína. Přidáme cukr a podusíme 5 minut. 
- 
                                55) Všechnu zeleninu kromě rajčat pokrájíme a přidáme ji do hrnce. 
- 
                                66) Nalijeme zbytek vína. Prohřejeme. 
- 
                                77) Přidáme tymián, brambory, bobkový list a vaříme 20 minut. 
- 
                                88) Filé a lososa nakrájíme na kousky povaříme v polévce 5 minut. 
- 
                                99) Nakonec přidáme rajčata, slávky a artyčoky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        