Kedlubnová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 2 ks Kedlubna
  • 1 ks Polévkové kostky Vitana
  • 1 ks Zakysaná smetana
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 141 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 38 mg
  • Draslík 360.7 mg
  • Vláknina 5563.5 mg
  • Vitamín A 5563.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouháme kedlubny, přidáme pepř, kmín, masox a vaříme v trošce vody.

  • 2

    Z másla a mouky uděláme jíšku a přidáme k podušeným kedlubnám. Dohladka vymícháme.

  • 3

    Přidáme zakysanou smetanu a podáváme k uzenině.

Komentáře k receptu