Treska s rajčatovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 700 g Filé z aljašské tresky
  • 2 kávová lžička Cukr třtinový
  • 2 kávová lžička Tymián sušený
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 483 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 70 mg
  • Draslík 458.7 mg
  • Vláknina 6109.8 mg
  • Vitamín A 6109.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.6 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi rozpálíme olej a dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.

  • 2

    Poté za stálého míchání přidávíme cukr, tymián, sójovou omáčku a nasekaná rajčata. Přivedeme k varu, cca 5min provaříme a poté do omáčky vložíme osolené filé.

  • 3

    Dusíme cca 10min, ochutíme solí a pepřem.

Komentáře k receptu