Zapečené rybí filé po italsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 225 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 3 g
- Sodík 389 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 0.1 mg
- Vláknina 1260 mg
- Vitamín A 1260 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do teflonové pánve vhodné do trouby vložíme filé osolené a obalené v mouce. 
- 
                                2Rozmícháme trochu mouky s rajčatovým pyré a trochou vody a směsí polijeme připravené filé. 
- 
                                3Pečeme v troubě doměkka. 
- 
                                4Chvíli před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        