Pečené bylinkové brambůrky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 6 ks Brambory
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Rozmarýn čerstvý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 338 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 281 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 60 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 1989.6 mg
  • Vláknina 24300 mg
  • Vitamín A 24300 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Malé brambory, nejlépe zámecké, omyjeme a ve slupce

  • 2

    vaříme 10 minut. Osušíme, rozložíme na plech s pečícím papírem a každou zmáčkneme aby pukla.

  • 3

    Zakapeme olejem, posypeme solí a čerstvě mletým pepřem.

  • 4

    Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 20 minut.

  • 5

    Ozdobíme rozmarýnem.

Komentáře k receptu