Pastýřská roštěnka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 100 g Klobása uzená
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 481 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 96905 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 122.1 mg
  • Draslík 220.8 mg
  • Vláknina 7315 mg
  • Vitamín A 7315 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, okořeníme, zaprášíme moukou a opečeme na rozehřátém sádle po obou stranách. Potom přidáme nakrájenou cibuli a oloupanou uzenou klobásu nakrájenou na kolečka, opečeme, podlijeme masovým vývarem a udusíme do měkka. Přendáme do ohnivzdorné misky, posypeme nastrouhaným uzeným sýrem, zakapeme kečupem a zapečeme ve vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu