Vepřové kotlety jako minutka se smetanou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1108 kcal
- Sacharidy 183 g
- Tuky 17 g
- Sodík 96951 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 75.8 mg
- Draslík 363.7 mg
- Vláknina 15768.5 mg
- Vitamín A 15768.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vlhkou utěrkou kotlety otřeme, na okrajích nařízneme, uvolníme maso od kosti, naklepeme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou. 
- 
                                2Na pánvi rozehřejeme sádlo a kotlety na něm opečeme po obou stranách 3-4 minuty. 
- 
                                3Hotové kotlety dáme na nahřátou mísu. Šťávu od opékání zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme šesti lžícemi smetany smíchané se lžičkou polohrubé mouky a povaříme. 
- 
                                4Pokud použijeme na opékání olej místo sádla, slijeme ho po opečení kotlet a nahradíme ho kouskem másla. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        