Rybí pěna

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Filé rybí
  • 1 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 478 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 75 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 137.5 mg
  • Draslík 17.3 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu upečeme, vykostíme a jemně umeleme na strojku. Přidáme bílek, osolíme, opepříme a prolisujeme.

  • 2

    Směs dáme do hlubší nádoby a postavíme ji na rozdrcený led. Postupně po lžících přidáváme smetanu a šleháme do zhoustnutí.

  • 3

    Podáváme dobře vychlazené.

Komentáře k receptu