Vepřové maso na pivě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso libové
  • 30 g Sádlo škvařené
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Nové koření celé
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 446 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 102 mg
  • Draslík 39.2 mg
  • Vláknina 1202.5 mg
  • Vitamín A 1202.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3178.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřátém sádle usmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, kmín a nové koření.

  • 2

    Zamícháme, podlijeme vodou (2-3 lžíce) a pivem. Dusíme doměkka.

  • 3

    Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do masa a dodusíme.

  • 4

    Odstraníme kuličky nového koření.

Komentáře k receptu